Εάν δεν βλέπετε το μήνυμα ακολουθήστε τη σύνδεση:
http://www.gtp.gr/maildelivery/Petaga/2016_04_25.htm
Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α. - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Προς: %company%
Υπόψη: %name%
 

Προς όλα τα μέλη Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 25 Απριλίου 2016

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α. και ΧΟΡΗΓΙΑ AMADEUS HELLAS S.A.

Στις 21 Απριλίου 2016 έγινε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α. στο ξενοδοχείο Electra Palace με την κα Εύα Καραμάνου, Γενική Διευθύντρια της Amadeus Hellas, να κηρύσσει την έναρξη της.

Η κυρία Καραμάνου ανακοίνωσε την απόφαση της Amadeus Hellas να είναι χορηγός του συνδέσμου για το 2016 και παρουσίασε τα νέα προϊόντα της εταιρείας της, τονίζοντας παράλληλα την σημασία της Ελληνικής αγοράς και του κλάδου των γραφείων ταξιδιών στην αεροπορική μεταφορά.

Η Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α. ευχαρίστησε την Amadeus για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία με την αγορά των ΙΑΤΑ τουριστικών γραφείων. O πρόεδρος της ΠΕΤΑΓΑ κος Γιώργος Μαρούτσος τόνισε την αναγκαιότητα στενών σχέσεων τουριστικών γραφείων και GDS στην παρούσα συγκυρία στην οποία μεταβάλλεται ο τρόπος διανομής της αεροπορικής μεταφοράς.

Στην διάρκεια της συνέλευσης, έγινε παρουσίαση όλων των δραστηριοτήτων της Ένωσης και των θεμάτων που μας απασχόλησαν το 2015 όπως capital controls, συχνότητα πληρωμών, σχέσεις με τις αεροπορικές εταιρείες καθώς και αναφορά στην συγχαρητήριο επιστολή της ΙΑΤΑ για την στάση των Ελληνικών γραφείων κατά την διάρκεια της κρίσης.

Κυρίως όμως έγινε ενημέρωση για το επικείμενο νέο πρόγραμμα της ΙΑΤΑ, New Generation ISS το οποίο συνδέεται με τα οικονομικά κριτήρια, συχνότητα πληρωμών, θέσπιση ορίων και νέων τρόπων accreditation.

Η Γενική Συνέλευση έκλεισε με παρουσίαση των αποτελεσμάτων ισολογισμού 2015 και προϋπολογισμού 2016 που εγκρίθηκαν παμψηφεί.


Γ. Μαρούτσος
Πρόεδρος


X. Κυβερνήτης
Γενικός Γραμματέας
 
 
Ξενοφώντος 14, 105 57, Aθήνα, T.: +30 2109223522, F.: +30 2109233307
info@petaga.gr, www.petaga.gr
 
Sponsored by: Amadeus   Sponsored by: Greek Travel Pages

Παραλήπτης αυτού του email είναι το %company% υπόψη %name%. Το GTP φέρνει κοντά τους επαγγελ΅ατίες του τουρισ΅ού ΅ε ενη΅ερώσεις που αφορούν αποκλειστικά τον κλάδο. Εάν επιθυ΅είτε να διαγραφείτε από τη λίστα παραληπτών, παρακαλού΅ε πατήστε εδώ. Μετά τη διαγραφή σας δε θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να λα΅βάνετε ση΅αντικές πληροφορίες / προσφορές / ειδήσεις από εν δυνά΅ει πελάτες και συνεργάτες σας.

Θέλετε να λα΅βάνετε καθη΅ερινά τα πιο ση΅αντικά νέα της τουριστικής αγοράς; Εγγραφείτε στο newsletter!

Τα οποιαδήποτε κείμενα, δελτία τύπου κλπ που διανέμονται ως χορηγίες συνδέσμων μέσω της υπηρεσίας GTP direct email, δεν είναι απαραίτητο ότι αντιπροσωπεύουν τις απόψεις και θέσεις του GTP.